View.jpg
Elevations.jpg

Merton Road, WANDSWORTH, LONDON

Date: To begin in summer 2018. 

REFURBISHMENT AND CONTEMPORARY EXTENSION TO Victorian terraced house

The Brief:

The clients are a busy and sociable London couple looking to renovate their home, adding a loft conversion to develop an extra floor while also extending the rear of the house to create new entertaining space, befitting their personality and social lifestyle.

The project includes an extension for an open plan kitchen and living area, which will lead into the garden. The south-facing extension will be built using traditional London brick, with fibre cement cladding wrapping the first floor element and will include a section of glass roof to maximise light and space.

A marriage of the couple’s different tastes of style, the design of the project will incorporate a myriad of Scandinavian clean lines and more bohemian style.